Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Fortuna Sittard moet afscheid nemen van ‘Prins Carnaval’

Voormalig doelman Ronald Waterreus heeft zich vreselijk zitten ergeren aan Fortuna Sittard-trainer Julio Velazquez. Afgelopen weekend kreeg hij een rode kaart gepresenteerd van scheidsrechter Bas Nijhuis vanwege zijn absurde gedrag langs de kant.

Waterreus zegt bij het programma Rondo er het volgende over: “Volgens mij was hij Prins Carnaval dit weekend. Ik vind het echt verschrikkelijk. Er is geen speler op het veld die daar zin in heeft. Op de bank zie je gewoon zuchtende gezichten. Al heeft een assistent twee oortjes in, dan tettert hij nog door.”

De voormalige doelverdediger weet ook wel dat Fortuna goed presteert, maar vraagt zich tóch af of de Limburgers het contract van Velázquez wel moeten verlengen… “Als ik Fortuna was, zou ik hem de club er lekker in laten houden en hem vervolgens naar zijn vijftiende club sturen.”

Zelfs op de tribune kon de temperamentvolle Spanjaard zich niet gedragen: “Op een gegeven moment duwde hij zelfs een supporter van RKC om op de tribune.” Eerder schreef Waterreus al over zijn ‘slachtoffer’ in een column in het regionale dagblad De Limburger: “Velázquez is Diego Simeone in de overdrive, maar dan één zonder status. Velázquez is de opgewonden nar in de Raad van Elf, de Clown Bassie onder de voetbaltrainers. Knettergek, zoals u wilt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *