Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Pantelis Hatzidiakos is toe aan een nieuw avontuur’

AZ-mandekker is na elf jaar AZ toe aan een nieuw avontuur. Het moet dan wel een club zijn die beter als zijn huidige werkgever. Die geeft hij aan in het ESPN-programma ‘Mirror Talk’. “Ik zou graag een stap willen maken, ja. Ik vind wel vooral dat het een stap vooruit moet zijn, ten opzichte van AZ.”

De verdediger geeft aan niet zomaar willekeurig naar een andere club te willen vertrekken. “AZ is namelijk een fantastische club en we maken jaarlijks stappen. Ik woon ook in Amsterdam, een supermooie stad.” De verdediger zou echter wel spijt krijgen als hij tot zijn voetbalpension in Alkmaar blijft. “Ik heb het dus enorm naar mijn zin. Ik zou het alleen zonde vinden als ik nog nooit een andere club zou zien na vijftien jaar AZ.”

Hatzidiakos ziet het wel zitten om een transfer naar Spanje te maken, maar hoopt dat hij zijn droom ook nog kan waarmaken. “Ik zou het wel echt mooi vinden om te eindigen in de Griekse competitie. Als klein kind zag ik al die wedstrijden en was het eigenlijk mijn droom om daar te spelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *