Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Megatransfer lonkt voor Denzel Dumfries’

Inter Milan zou afscheid willen nemen van Denzel Dumfries. Intern zou er al zijn aangestuurd op een breuk met de grillige vleugelverdediger. Hier maken verschillende Italiaanse media melding van.

Liverpool heeft recentelijk interesse getoond voor Nicolo Barella, maar er is de Inter-leiding er veel aan gelegen om hem te behouden. Dat botst met de noodzaak om voor minimaal zestig miljoen euro aan transferinkomsten te genereren. Naar verluidt heeft de Milanese club daarom besloten om in te zetten op de verkoop van Dumfries.

De naam van Dumfries circuleert al geruime tijd in relatie tot Premier League-clubs. Zo werden Chelsea, Manchester United en Tottenham Hotspur reeds genoemd als mogelijkheden. Wat Inter betreft staat het licht op groen, mits er een goed bod op tafel komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *