Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Flinke klap lonkt voor United-spits Wout Weghorst’

Slecht nieuws lonkt voor Wout Weghorst. Het heeft er namelijk alle schijn van dat Manchester United aan het eind van het seizoen weer afscheid van hem wilt nemen. Hier maakt medium Manchester Evening News melding van.

Hij verraste vriend en vijand door deze winter neer te strijken bij Manchester United. De Nederlandse spits heeft zelfs een basisplaats weten te veroveren en krijgt steeds meer sympathie van de fans, ook al blijkt het afronden hem lastig af te gaan. Toch lijkt de kans klein dat de Premier League-gigant hem permanent aan boord haalt.

Manchester Evening News heeft vernomen dat manager Erik ten Hag een shortlist heeft ingeleverd bij Manchester United. Daarop staan Frenkie de Jong (FC Barcelona), Mohammed Kudus (Ajax), Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Victor Osimhen (Napoli), Harry Kane (Tottenham Hotspur) en Gonçalo Ramos (Benfica).

Ten Hag zou vooral het belang van een nieuwe spits hebben benadrukt. Dat lijkt slecht nieuws voor Weghorst, aangezien de United-manager vooralsnog niet om een langer verblijf van de spits heeft verzocht. Een echte kwaliteitsimpuls heeft diens voorkeur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *