Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Jetro Willems heeft de Eredivisie gemist’

Afgelopen weekend maakte Jetro Willems zijn rentree in de Eredivisie. Als invaller kwam hij in het veld voor FC Groningen in het met 3-0 gewonnen duel tegen Excelsior.

“Ik heb hele mooie jaren gehad in het buitenland, maar het laatste jaar was minder. Nu voel ik me goed, het is leuk om na zoveel jaar weer terug te zijn in de Eredivisie. Ik geniet van de kleine dingen, zoals het publiek. Dat soort dingen heb ik wel gemist”, aldus de vleugelverdediger in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Veel tijd om te genieten van de kleine dingen is er echter niet. Groningen kent op zowel bestuurlijk als sportief vlak een behoorlijk zwaar jaar en is verwikkeld in een hevige degradatiestrijd. Willems hoopt de komende maanden zijn steentje bij te kunnen dragen. “Ik hoop snel weer hele wedstrijden te kunnen spelen. En dat we ons kunnen handhaven met FC Groningen. Daar heb ik alle vertrouwen in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *