Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Siem de Jong: ‘Ik denk niet dat ik nog lang doorga’

De loopbaan van Siem de Jong zal niet meer lang gaan duren. De 34-jarige speler van De Graafschap kampt de laatste tijd steeds met blessures dus aan het einde van het seizoen zou het zomaar klaar kunnen zijn voor de voormalig Ajax-speler.

Hij keerde afgelopen zomer terug bij De Graafschap, zijn jeugdliefde. “Ik heb iets minder gespeeld dan ik had gehoopt en dat heb ik de laatste jaren vaker meegemaakt. Het seizoen is nog niet voorbij, er kan een hele mooie periode aankomen”, vertelt De Jong bij Langs de Lijn en Omstreken.

“Het is wel confrontrerend, je krijgt het gevoel: hoe lang ga je nog door en waar doe je het voor? Ik denk niet dat ik nog heel lang doorga. Laatste seizoen? Ik heb nog niet besloten, ook omdat er in mijn contract een optie staat. De komende tijd ga ik het bekijken. Het zal afhangen van de laatste fase van dit seizoen en hoe ik mij voel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *