Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Bjorn Meijer staat voor nieuwe megatransfer

Bjorn Meijer doet het uitstekend bij de Belgische topclub Club Brugge. Zo goed zelfs dat hij zich nu alweer in de belangstelling heeft gespeeld van verschillende grote clubs. Dit weet de Italiaanse transferbaas Fabrizio Romano te melden.

Tegenover Het Nieuwsblad wil Meijer een nieuwe zomertransfer dan ook niet uitsluiten. “Dat kan je nooit zeggen, hè. Ik wil dat ook niet beloven, want belofte maakt schuld. Maar ik heb het hartstikke naar m’n zin.”

Volgens de linksback is de situatie nu heel anders dan bij Groningen. “Vorig seizoen moest ik me openstellen voor een transfer omdat ik voor een keuze stond: verlengen of vertrekken.” Meijer stelt dan ook niet perse weg te hoeven bij Club Brugge. “Terwijl er nu helemaal niks moet. Komt er niets: prima. En komt er toch iets: zelfs dan betekent dat niet noodzakelijk dat ik weg ben.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *