Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Sneijder haalt uit naar Oranje-captain: ‘Kan totaal niet tegen kritiek’

Recordinternational Wesley Sneijder vindt dat Virgil van Dijk totaal niet tegen kritiek kan. Dit laat hij weten in het programma Veronica Offside. Hij liep de Oranje-captain tegen het lijf tijdens het FIFA-gala in Parijs. Maar Van Dijk liet hem links liggen.

“Hij kwam niet naar me toe. Volgens mij was hij niet blij. Ik was een beetje kritisch over hem”, vertelde Sneijder aan tafel bij Veronica Offside. “Hij kan niet echt tegen kritiek hè, dus we moeten een beetje rustig aan doen.”

Volgens Jan Boskamp is de kritiek op Van Dijk juist terecht. “Hij speelde toch niet goed de laatste twee, drie maanden? Ook niet tijdens het WK.” Een mening die ook Sneijder deelt. “Dat mag je blijkbaar niet zeggen.”

Van Dijk was zelf zeer trots op zijn uitverkiezing voor het FIFPro-elftal van het jaar. Van Dijk noemde het dan ook de mooiste erkenning die je kan krijgen. “Omdat je door andere spelers verkozen wordt. De spelers die weten wat je dag in en dag uit meemaakt. Dat maakt me trots.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *