Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Superboeren moeten opzoek naar nieuwe financieel directeur

De Graafschap moet opzoek naar een nieuwe financieel directeur. Melanie Koster heeft namelijk besloten om de club te gaan verlaten. Ze was vanaf 1 januari 2022 in dienst bij ‘De Superboeren’.

“Het vertrek van Hans Martijn Ostendorp – die zijn gevoel heeft gevolgd en weer terugkeert als burgemeester – heeft mij aan het denken gezet of de voetballerij wel de wereld is waarin ik mij thuis voel”, aldus Koster. “Ondanks dat ik bij De Graafschap een hele mooie, maar ook zeer hectische tijd heb gehad, gaat mijn voorkeur toch uit naar een andere sector en een andere rol waarin mijn kwaliteiten beter benut worden. Dat neemt echter niet weg dat ik voor altijd Superboer zal zijn en de club een warm hart zal toe blijven dragen.”

De Achterhoekse club gaat zich nu richten op het aanstellen van een interim-financieel directeur, waaraan Koster haar taken over kan dragen voordat zij op 1 april de club verlaat. Wij danken Melanie voor haar inzet en wensen haar veel succes in haar verdere carrière!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *