Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Jort van der Sande leeft mee met zijn ploeggenoot Alex Plat

NAC-speler Jort van der Sande leeft mee met zijn ploeggenoot Alex Plat. De middenvelder raakte namelijk eind januari zomaar uit beeld bij de club uit Breda.

Na de aanstelling van trainer Peter Hyballa kreeg Plat te horen dat hij als aanvoerder niet meer welkom was bij de selectie. Het raakte Van der Sande, die een goede relatie heeft met Plat. “Ik weet niet of dat erbij hoort in deze wereld. Ik vind dat geen goede situatie”, reageert de aanvaller in een uitgebreid interview met BN DeStem.

“De week ervoor staat hij in de basis, als aanvoerder ook nog. En de week erna krijg het zo’n bizarre wending. Uit het niets. Dat is niet alledaags. Als hij de kantjes er vanaf loopt en zich misdraagt, snap ik de keuze wel, maar dat is niet het geval. Het is niet voor niks dat het bijzonder genoemd wordt, omdat dit bij heel veel clubs niet gebeurt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *