Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Mohamed Kudus zorgt voor daverende verrassing’

Een verrassing lonkt voor Ajax. Sterspeler Mohamed Kudus overweegt namelijk om zijn contract open te breken bij de Amsterdammers. Hier heeft de Ghanese middenvelder zelf melding van gemaakt.

Hij dreigde Ajax vorig jaar zomer te verlaten. De Ghanees was ontevreden over zijn situatie in Amsterdam en zag de interesse van Everton helemaal zitten, maar sindsdien is er veel veranderd. Kudus is dit seizoen misschien wel uitgegroeid tot dé man in vorm bij Ajax.

De naam van Kudus valt inmiddels bij veel grotere clubs dan Everton. Een miljoenenklapper lonkt dan ook, maar stelt Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf: “Ik heb een interview met Kudus gehouden. Dat is wel bijzonder, want afgelopen zomer wilde hij met piepende banden naar Liverpool om bij Everton te tekenen. Maar nu staat hij open voor contractverlenging.”

Een vertrek uit Amsterdam is allerminst een voldongen feit. “Praten kan altijd”, zo concludeert Verweij na het gesprek met de Ghanese smaakmaker van Ajax. Daar voegt de clubwatcher aan toe: “Hij heeft het heel erg naar zijn zin bij Ajax.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *