Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Vitesse legt feestende Mitchell Dijks een straf op

Mitchell Dijks had zich vorige week ziek gemeld bij Vitesse vanwege griep maar een dag daarvoor werd hij nog gespot in het uitgaansleven. En dat is hem door de club niet in dank afgenomen.

Op de sociale media circuleerden foto’s van Dijks in een nachtclub. Een dag later was hij absent door ‘ziekte’, ook zouden er ‘privéproblemen’ gespeeld hebben rondom zijn persoon. “Hij heeft zich ziek gemeld”, bevestigde trainer Phillipp Cocu, geciteerd door het Algemeen Dagblad.

Cocu heeft vandaag besloten dat Dijks een disciplinaire straf krijgt, na een ‘indringend gesprek’, meldt journalist Jeroen Kapteijns van De Telegraaf. Wel is Dijks ‘gewoon’ inzetbaar tegen PSV komend weekend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *