Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Shakthar was zo slecht helemaal niet’

Feyenoord wist gisteren in de Europa League ongekend uit te pakken door Shakthar Donetsk met maar liefst 7-1 te verslaan. Toch vindt analist Rene van der Gijp die ploeg zo slecht nog niet.

“Ik vond Shakhtar niet zo slecht. Ook niet geweldig, maar ze konden echt wel aardig voetballen”, analyseerde Van der Gijp in Vandaag Inside. “Ze hadden een aantal grote jongens erbij. En een aantal met behoorlijke aannames. Alleen elke kans was een goal voor Feyenoord.”

“Vooral die eerste treffer vond ik heel erg mooi. Dat deed Giménez echt heel erg goed”, vervolgt Van der Gijp. “En het is sowieso knap om zeven goals te maken tegen een team waarvan, waarvan ik zeg: ‘die zullen in Nederland best bij de eerste zes meetikken’.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *