Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Tijjani Reijnders laat zich uit over Ajax-transfer

Eerder deze week werd bekend dat Ajax deze zomer een poging wil wagen om Tijjani Reijnders over te nemen van AZ. De middenvelder gaat nu in op deze interesse van de Amsterdammers.

“Natuurlijk lees je dat ook, maar voor mij ligt de volle focus nu op AZ. We zijn bezig aan een heel goed seizoen, daar wil ik me natuurlijk niet van laten afleiden. Ik laat dat eigenlijk aan me voorbij gaan. We zijn met mooie dingen bezig hier, dat wil ik eerst afhandelen.”

Reijnders lijkt een vertrek niet uit te willen sluiten, maar een langer verblijf hoort volgens de middenvelder ook tot de mogelijkheden. “Ik wil me élke wedstrijd laten zien. Daar helpt het team me elke wedstrijd bij. Uiteindelijk zie ik in de zomer wel wat er gebeurt. Ik heb hier niet voor niets tot 2027 getekend.”

2 gedachten over “Tijjani Reijnders laat zich uit over Ajax-transfer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *