Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

TIP: Livestream Ajax – Feyenoord | DE KLASSIEKER

Zondag om 14.30 uur staat de wedstrijd van het seizoen op de kalender. Ajax ontvangt dan in eigen huis de grote rivaal Feyenoord. De Amsterdammers zullen hun best moeten doen want de Rotterdammers zijn op oorlogspad.

Wil jij deze wedstrijd op een nog leukere manier beleven? Neem dan eens een kijkje bij Unibet.nl. Speciaal voor deze wedstrijd pakken ze uit met een weergaloze actie. Mocht AJAX of FEYENOORD deze wedstrijd winnen dan kun je maar liefst 100X je inzet terugpakken! Je hoeft alleen je favoriet te kiezen! De maximale inzet bedraagt 1 euro, waarmee je in totaal honderd euro winst kan pakken! Klik nu hier om je in te registreren en te profiteren.

Helaas biedt Unibet.nl van deze wedstrijd geen stream aan maar hier hebben we er één voor je gevonden (Indien beschikbaar)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *