Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Juventus schrijft Mohamed Ihattaren nog niet af

Juventus heeft nog altijd hoop dat Mohamed Ihattaren zich zal gaan ontplooien. Hier maken de Italiaanse media vandaag melding van. Ze zouden namelijk overwegen om Ihattaren in te schrijven voor hun Next Gen-elftal, waarmee het mogelijk zou worden om ook weer minuten te maken voor de hoofdmacht van trainer Massimiliano Allegri.

Wie weet maakt Ihattaren dus spoedig zijn rentree in een officiële wedstrijd; de teller daarvan staat dit seizoen pas op één. Het rommelt al jaren rond Ihattaren. De stijlvolle voetballer zorgde voor meerdere incidenten bij PSV, vertrok voortijdig bij Sampdoria en wist door randzaken niet te slagen bij Ajax. Onlangs werd hij nog opgepakt vanwege de vermeende mishandeling van zijn (voormalig) vriendin.

In een Q&A op Instagram kreeg Ihattaren de vraag wanneer hij weer in actie hoopt te komen. “Snel weer”, beloofde de aanvallend ingestelde voetballer, die naar eigen zeggen ‘op de goede weg’ is. Die weg bewandelt hij momenteel bij Juventus. “Ik heb het enorm naar mijn zin. Een mooie stad, ik geniet er enorm van.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *