Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Gernot Trauner is op een missie bij Feyenoord

Met het aantrekken van Gernot Trauner heeft Feyenoord in de roos geschoten. De Oostenrijkse mandekker staat vanaf dag één zijn mannetje in de defensie van de Rotterdammers. Hij speelt al dertien seizoenen op het hoogste niveau, maar één ding ontbreekt er nog aan voor hem.

En dat is namelijk het winnen van een hoofdprijs. In gesprek met ELF Voetbal gaat de Feyenoord-verdediger in gesprek hoe dat puzzelstukje gevonden kan worden. “Een prijs pakken met Feyenoord is dit seizoen mijn doel”, zei de verdediger. “Ik ben nu twaalf jaar profvoetballer, maar heb nog nooit een prijs gewonnen. Mijn prijzenkast is nog helemaal leeg.”

Trauner heeft echter vertrouwen in Feyenoord. Hij is blij hoe het seizoen tot nu toe verloopt. “Ik ben tevreden over het seizoen. Zeker. De resultaten zijn goed. Voor de winterstop pakten we de koppositie en die hebben we tot nu toe uitstekend verdedigd.”

De Oostenrijkse verdediger begon net als vorig seizoen als basisspeler aan dit seizoen, maar raakte geblesseerd en miste acht Eredivisie-wedstrijden. Ondanks die knieblessure kwam Trauner dit seizoen tot 24 wedstrijden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *