Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Wim Kieft ergert zich aan gedrag van John Heitinga

Analist en voormalig voetballer Wim Kieft stoort zich aan het gedrag van Ajax-trainer John Heitinga. Gisteren op de persconferentie had hij namelijk een blaadje voor zich liggen met de antwoorden op verschillende vragen.

Hij werd donderdag gevraagd naar het desbetreffende briefje en kwam met deze opmerkelijke reactie. De oud-international vond het een kwestie van gedegen voorbereiding, maar daar gaat Kieft niet in mee. “Wat een flauwekul allemaal”, stelt de voetbalanalist in Veronica Offside.

Kieft voegt toe: “Jezus man. Dat nemen ze ook door met de persvoorlichter. Volgende keer gaan ze ook nog zeggen wat je niet mag vragen.” Andy van der Meijde is het helemaal met zijn tafelgenoot eens. “Ga er gewoon lekker spontaan heen en geef antwoorden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *