Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ajax maakt vraagprijs bekend voor Mohamed Kudus’

Mohamed Kudus maakt de laatste tijd grote indruk bij Ajax en dat is ook de Europese topclubs opgevallen. Een zomers vertrek lonkt dus voor de Ghanees.

Mocht er een club willen toeslaan dan willen de Amsterdammers 45 miljoen euro voor hem beuren. Hier maakt het Engelse medium The Ahtletic melding van. Er is interesse van onder meer Liverpool, Manchester United en Arsenal. Volgens Engelse bronnen ‘heeft Kudus zelf alsook zijn entourage het gevoel dat het na dit seizoen tijd is voor een volgende stap’.

Kudus ligt nu nog tot medio 2025 vast. Eerder meldde hij nog dat contractverlenging niet uitgesloten is. “Waarom zou ik niet willen verlengen? Ik speel en ontwikkel me goed. Het gaat nu om onderhandelingen en waardering. Als de tijd rijp is, zullen we zien hoe het gaat.”

3 gedachten over “‘Ajax maakt vraagprijs bekend voor Mohamed Kudus’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *