Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord wil toeslaan voor opvolger Orkun Kokcu’

Orkun Kokcu is dit seizoen bij Feyenoord uitgegroeid tot een bepalende speler. Het zou dus heel goed kunnen dat hij deze zomer een transfer zal maken. De Rotterdammers hebben zijn vervanger in ieder geval al in het vizier.

Onder meer RB Leipzig en SL Benfica – dat hem in januari ook al wilde halen, als opvolger van Enzo Fernández – worden genoemd. Mocht het zover komen, zou Feyenoord in Luis Chávez een ideale vervanger zien. Dat claimt KeryNews althans te weten. Chávez is een 27-jarige centrale middenvelder van Pachuca CF, uit zijn geboorteland Mexico. Dit seizoen staat zijn teller op drie goals en vijf assists na 36 officiële optredens voor de club.

Het betrouwbare 1908 controleerde de geruchten. “Wat blijkt: Deze naam is al meerde keren gevallen in het Maasgebouw. Feyenoord heeft echter nog géén concrete toenadering gezocht om de Mexicaan definitief in te lijven, wat logisch is in de fase van het lopende seizoen.”

2 gedachten over “‘Feyenoord wil toeslaan voor opvolger Orkun Kokcu’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *