Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

FC Twente moet het weken doen zonder sterkhouder

FC Twente moet het de komende weken doen zonder mandekker Mees Hilgers. In de wedstrijd tegen AZ heeft hij namelijk een blessure opgelopen.

Hij liep een kwetsuur aan de lies op en moest al na een ruim half uur vervangen worden. Na medisch onderzoek blijkt nu dat de stopper voorlopig niet in actie kan komen. Vermoedelijk ligt hij een aantal weken uit de roulatie. Dat zou betekenen dat Twente hem tijdens een belangrijke fase van de competitie moest missen, maar dat hij richting het einde van het seizoen nog wel zijn rentree kan maken.

Tegen AZ loste Julio Pleguezuelo de geblesseerde Hilgers af. De 26-jarige Spanjaard lijkt de meest voorname kandidaat om Hilgers in het Twentse centrum, naast Robin Pröpper, te vervangen. Twente bezet momenteel de vijfde plek in de Eredivisie, met een gat van zes punten op nummer vier AZ. 1 april hervatten de Tukkers het seizoen tegen Excelsior. Daarna speelt het nog tegen SC Cambuur, FC Utrecht, Sparta Rotterdam, FC Emmen, RKC Waalwijk en Ajax.

Eén gedachte over “FC Twente moet het weken doen zonder sterkhouder

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *