Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Santiago Giménez reageert op interesse van Benfica

Het Portugese Benfica zou azen op de diensten van Feyenoord-spits Santiago Giménez maar de aanvaller weet daar zelf niets van. De Mexicaanse goalgetter focust zich volledig op de club uit Zuid.

Hij is de laatste maanden uitstekend bezig bij Feyenoord. Benfica-trainer Roger Schmidt zou hem naar verluidt graag naar Portugal halen. “De waarheid is dat ik van niets weet. Ik ben erachter gekomen via de sociale netwerken, maar persoonlijk weet ik niets”, laat Giménez weten op een persmoment van de nationale ploeg.

“Ik ben gelukkig bij Feyenoord. Het is verder aan de clubs en mijn familie en mijn persoonlijke relatie met God, die mijn pad bepaalt. Ik geloof dat de beslissingen die ik ga nemen via God zullen gaan”, vervolgde de goaltjesdief.

Giménez blijft rustig onder alle aandacht. “Het is een motivatie om niet te veel te luisteren, want ik heb nog niets bereikt. Ik probeer mijn voeten op de grond te houden en hard te blijven werken.” De 21-jarige spits maakte afgelopen zomer de move van Cruz Azul naar Feyenoord. Hij heeft inmiddels een lange concurrentiestrijd met Danilo winnend afgesloten. Giménez heeft inmiddels vijftien treffers gemaakt in 34 duels. Hij ligt nog tot medio 2026 vast in De Kuip.

2 gedachten over “Santiago Giménez reageert op interesse van Benfica

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *