Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Bayern Munchen laat Gravenberch deze zomer niet gaan’

Ryan Gravenberch speelt ook na de zomer voor Bayern Munchen. Volgens het medium BILD willen ze hem namelijk niet laten gaan. De middenvelder kwam afgelopen seizoen over van Ajax maar is bij ‘Der Rekordmeister’ vooral bankzitter.

De voormalig Ajax-middenvelder zal ongetwijfeld niet meteen een vaste basisplaats hebben verwacht. Zijn huidige perspectief is echter niet om over naar huis te schrijven, maar volgens BILD zegt dat niets over het vertrouwen van de technische leiding van Bayern. Integendeel zelfs…

De naam van Gravenberch is recentelijk gevallen in relatie tot Liverpool. De Premier League-club ziet in de Nederlander een serieuze optie om vers bloed toe te voegen aan de selectie, maar vanuit Bayern München klinkt nu een volmondig ‘nee’.

2 gedachten over “‘Bayern Munchen laat Gravenberch deze zomer niet gaan’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *