Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Feyenoord kan negentig procent van transferrechten krijgen’

Feyenoord heeft de mogelijkheid om negentig procent van de transferrechten te krijgen van Santiago Gimenez. Hier maakt clubwatcher Martijn Krabbendam melding.

Begin deze maand maakte ESPN Mexico bekend dat Feyenoord vijftig procent van de transferrechten op Gimenez zou bezitten, waar het vier miljoen euro voor zou hebben betaald. Onjuist, volgens Dennis te Kloese. “Dat bedrag ligt lager”, aldus de algemeen directeur onlangs in gesprek met de Volkskrant.

VI weet inmiddels hoe de vork precies in de steel zit. “Feyenoord heeft momenteel zeventig procent van de transferrechten op Gimenez. Ze kunnen er nog twintig procent bijkopen, dus dan hebben ze uiteindelijk negentig procent. Dus als je een heel goed bod hebt, dan houd je dat geld in ieder geval wel in je eigen organisatie. Maar een goede spits vinden is natuurlijk ook elke keer weer lastig.”

3 gedachten over “‘Feyenoord kan negentig procent van transferrechten krijgen’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *