Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

OFFICIEEL: Feyenoord presenteert eerste zomeraanwinst

Feyenoord heeft zich voor komende zomer alvast versterkt met een nieuwe speler. Middenvelder Thomas van den Belt komt over van PEC Zwolle en tekent in Rotterdam een contract tot medio 2027. Volgens het AD betalen ze en transfersom van 850.000 euro voor hem.

Van den Belt spreekt van een absolute droomtransfer. “Ik ben heel blij dat PEC Zwolle en Feyenoord tot overeenstemming zijn gekomen. Feyenoord is voor mij echt een fantastische club. Als jongen van de club heb ik de hele PEC Zwolle Voetbalacademie doorlopen en was mijn debuut het moment dat het allemaal echt begon. Daarna heb ik ook nog veel mooie momenten meegemaakt. Na de degradatie, die veel pijn en verdriet heeft gedaan, ben ik dit seizoen aan een nieuw hoofdstuk begonnen bij PEC Zwolle met maar één doel: promotie en een kampioenschap. Daar zal ik alles voor blijven geven.”

3 gedachten over “OFFICIEEL: Feyenoord presenteert eerste zomeraanwinst

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *