Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Arne Slot weigert aanbiedingen en gaat de CL-in’

Arne Slot maakt al jaren indruk bij Feyenoord als eindverantwoordelijke. Er wordt dan ook aan hem getrokken door de grote clubs uit Europa. Zo is hij kandidaat om manager te worden van het Engelse Tottenham Hotspur.

Wilfred Genee wekte vrijdagavond in Veronica Offside de suggestie dat Slot na dit seizoen vertrekt bij Feyenoord. “Waarom?”, reageert Jan Boskamp. “Ik hoorde dat Tottenham Hotspur hem wilde hebben, maar de nummer één op de lijst is Vincent Kompany. Hij staat in het Championship twintig punten los.”

Andy van der Meijde haakt in: “Ik ga er vanuit dat Feyenoord de Champions League in gaat en hij ervaring op wil doen als trainer.” Wim Kieft sluit zich daarbij aan. “Buitenlandse clubs kijken wel wat hij doet bij de club: Hij heeft de Conference league finale gehaald, hij heeft een duidelijke speelwijze en hij is de Mark Rutte onder de Nederlandse voetbaltrainers. Hij is verbaal heel sterk.”

Boskamp is lyrisch over de trainerskunsten van Slot. “Toen Slot voor het eerst kwam wilde hij het constant doen, nu heeft hij het echt ingebrand. Vorig jaar en ook met deze nieuwe ploeg heeft hij momenten van: ‘nu verdedigen we vooruit en dan weer achter de bal’. De laatste twee wedstrijden gingen ze ook nog goed voetballen.”

2 gedachten over “‘Arne Slot weigert aanbiedingen en gaat de CL-in’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *