Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Oussama Tannane komende zomer naar Feyenoord’

Oussama Tannane wist gisteren voor NEC tweemaal te scoren tegen PSV. Na de wedstrijd werd hem gevraagd of hij misschien bij Feyenoord zou passen. Maar daar wilde de middenvelder niet op ingaan.

Hij speelde in de jeugdopleidingen van Ajax, FC Utrecht, PSV en sc Heerenveen. Bij de laatste club kwam hij ruim tien jaar geleden bij de A-selectie terecht, maar mede door zijn gedrag wisselde hij meermaals van club. In Nederland kwam hij onder meer uit voor Heracles, FC Utrecht en Vitesse.

Na een kortstondig avontuur in Turkije haalde NEC hem aan het begin van dit seizoen terug naar de Eredivisie. Tannane speelde vooralsnog 24 wedstrijden voor zijn nieuwe ploeg en kwam daarin tot zeven treffers en twaalf assists, waarmee hij dit voetbaljaar duidelijk van meerwaarde is voor NEC.

Aangezien hij aan het einde van het seizoen nog een eenjarig contract heeft, kan het voor de clubs in de Eredivisie interessant zijn om hem binnen te halen. In de studio van ESPN kwam daarbij onder meer Feyenoord voorbij als optie, dat Tannane goed kan gebruiken voor de creativiteit op het middenveld. Tannane wilde daar vervolgens echter niet over praten.

“Daar kan ik allemaal niets over zeggen. Ik ben speler van NEC en uit respect voor NEC kan ik niet over Feyenoord en Arne Slot gaan praten. Natuurlijk is het een grote trainer die het fantastisch doet en Feyenoord is geen misselijke club. Het is een hele mooie club, maar ik kan er nu weinig mee”, aldus de middenvelder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *