Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ik snap helemaal niets van PSV’

Voormalig topvoetballer Willem van Hanegem snapt helemaal niets van PSV. Hij gaat er dan ook van uit dat de Eindhovenaren geen kans maken op de eerste twee plekken in de competitie.

PSV eindigde vorig seizoen als tweede, net achter Ajax. Dit seizoen zijn de verhoudingen anders. Van Hanegem stelt in de AD Willem & Wessel Podcast: “Ik snap niks van PSV, vorig jaar was het wel aardig, maar daar zit nu helemaal geen voetbal meer in. Ik denk dus niet dat PSV tweede wordt, het gaat tussen Ajax en AZ.”

Van Hanegem denkt dat Feyenoord dit seizoen de landstitel pakt. Dit weekend wacht nog wel een pittige pot voor de koploper: Sparta-uit. Van Hanegem: “Zeg je voor de start van de competitie: Sparta staat zesde na 28 wedstrijden, dan had ik je niet geloofd. Maar als ik kijk naar het niveau daaronder dan is het eigenlijk wel logisch. Sparta is beter dan de ploegen die onder ze staan en dus horen ze ook op plek zes.”

Als oer-Feyenoorder gunt Van Hanegem de Spartanen succes, maar volgens hem ligt dat andersom anders. “Ik vind het leuk dat Sparta het goed doet. Ik heb nooit het gevoel gehad dat ik wilde dat Sparta zou verliezen. Ik krijg dat gevoel wel vaak bij Spartanen, dat die juist niet hopen dat Feyenoord kampioen wordt.”

4 gedachten over “‘Ik snap helemaal niets van PSV’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *