Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Ricardo Pepi sluit transfer naar Feyenoord of PSV niet uit’

De Amerikaanse aanvaller Ricardo Pepi sluit een langer verblijf in de Nederlandse Eredivisie niet uit. Hier maakt het ‘Dagblad van het Noorden’ melding van. Hij wordt momenteel door FC Augsburg verhuurd aan FC Groningen en heeft zich met zijn goede spel in de belangstelling gespeeld van zowel Feyenoord als PSV.

De spits geeft in gesprek met de krant aan waarom hij onder andere voor Groningen heeft gekozen. “Dat een speler van het kaliber Luis Suárez voor FC Groningen heeft gespeeld, was absoluut een van de belangrijkste redenen om hiernaartoe te komen.”

De Uruguayaanse spits is een groot voorbeeld voor de pas twintigjarige spits. “We hebben veel gemeen. We komen uit dezelfde cultuur, hebben allebei het Zuid-Amerikaanse bloed. Hij vanuit Uruguay en ik vanuit Mexico. En ik ben net zo hongerig voor de goal als hij. Ik hoop dat er net zo’n mooie carrière voor mij in het verschiet ligt.”

Tegenover het DvhN laat Pepi doorschemeren dat hij graag volgend seizoen actief is voor een topclub uit de Eredivisie, al wilde hij de belangstelling van PSV en Feyenoord niet bevestigen. “Geruchten zullen er altijd zijn. Ik ben niet anders gewend dan dat er clubs in verband worden gebracht met mijn naam, maar dat is iets waar ik niet mee bezig ben. Mijn agent houdt dat op mijn verzoek allemaal bij me weg tot het einde van het seizoen, zodat ik me kan concentreren op hetgeen er op het veld moet gebeuren. We hebben nog zeven wedstrijden om ons veilig te spelen met FC Groningen. Daar wil ik alles aan doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *