Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Jens Toornstra: ‘Geen spijt van mijn zomerse keuze’

Jens Toornstra verruilde deze zomer Feyenoord voor een nieuw avontuur bij FC Utrecht. En daar heeft de middenvelder geen spijt van. Ondanks dat de Rotterdammers momenteel floreren in succes heeft hij geen wrokgevoelens. Zijn keuze om te vertrekken was een bewuste.

Toornstra vertelt tegenover ESPN dat hij er af en toe nog eens even bij stil staat. “Maar dan weet je ook dat je waarschijnlijk niet alles had gespeeld. Voelt dat dan hetzelfde is de vraag. De kern van mijn beslissing is wel de speeltijd geweest.”

Volgens de middenvelder is zijn keuze wel de juiste geweest. “Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn keuze, want ik speel hier iedere week. Iedereen wil natuurlijk een succesvol seizoen als je die overstap maakt, maar dat is het tot nu toe nog niet helemaal.”

Toornstra maakt met Utrecht een wisselvallig seizoen door met als dieptepunt de bekeruitschakeling door Spakenburg. De Domstedelingen staan momenteel op een zevende plaats in de Eredivisie. Toornstra hoopt dat zijn ploeg in het restant van het seizoen nog wat meer kan laten zien. “We kunnen zeker nog voor een hogere plek strijden en de play-offs is dan het doel. Wellicht kunnen we nog Europa in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *