Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Vincent Janssen kan overstap maken naar de Premier League’

Een mooie transfer lonkt voor Vincent Janssen. De spits maakt momenteel furore bij Royal Antwerp maar het Engelse Burnley overweegt om hem binnen te halen. Hier maakt de Turkse journalist Ekrem Konur melding van.

Eerder flopte Janssen al bij Tottenham Hotspur op het hoogste niveau van Engeland, maar bij Burnley zou men nog altijd veel vertrouwen hebben in de kwaliteiten van de voormalig AZ-topschutter.

Janssen, goed voor zeventien goals en zes assists in 36 optredens dit seizoen, stopte onlangs nog bij het Nederlands elftal omdat hij zich volledig op het clubvoetbal wilde gaan richten. Mogelijk gebeurt dat vanaf komende zomer dus terug in Engeland.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *