Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Henk Fraser keert terug in de Eredivisie als trainer’

Henk Fraser is de voornaamste kandidaat om de nieuwe trainer te worden van RKC Waalwijk. Hier maakt sportmarkerteer Chris Woerts melding van. Hij moet daar de opvolger worden van Joseph Oosting die naar Twente vertrekt.

Eerder werkte Fraser al bij onder meer ADO Den Haag, Vitesse, Sparta en FC Utrecht. Bij laatstgenoemde werd hij in 2022 de laan uit gestuurd nadat hij speler Amin Younes tijdens een akkefietje op de training bij de keel had gepakt.

Woerts wist vorig jaar als eerst te melden dat technisch directeur Frank Arnesen zou gaan vertrekken bij Feyenoord wegens een knie-infectie, dat bleek later te kloppen. Of dat in het geval van Fraser en RKC ook zo is, moeten we nog even afwachten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *