Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

José Mourinho kan handtekening zetten onder contract van 100 miljoen

José Mourinho zou de mogelijkheid hebben om te verkassen naar Saoedi-Arabië. Al-Nassr de club van Cristiano Ronaldo zou namelijk overwegen om afscheid te nemen van trainer Rudi Garcia en de Portugees willen aanstellen.

Het aankomende vertrek van García hangt al enige tijd in de lucht. Naast de teleurstellende resultaten slaagt de oefenmeester er niet in om zijn superster Cristiano Ronaldo mee te krijgen in zijn filosofie. Daarom heeft de club naar verluidt besloten om afscheid van hem te nemen en een poging te wagen bij Mourinho.

Het is echter de vraag of de oefenmeester zit te wachten op een transfer. Hoewel hij dit seizoen met AS Roma niet meer voor het landskampioenschap kan gaan, is er nog voldoende om voor te spelen. De Italianen nemen het donderdagavond in de kwartfinale van de Europa League namelijk op tegen Feyenoord.

Desondanks wil Al-Nassr haar best doen om Mourinho bij AS Roma los te weken. Dat probeert het te doen door een hoog geldbedrag te bieden. Het zou gaan over een bedrag van honderd miljoen euro dat de trainer over twee seizoenen kan verdienen. In een eerder stadium liet Mourinho echter weten dat hij goed zit bij zijn huidige club en daarom graag door wil gaan in Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *