Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Slecht nieuws voor Ryan Gravenberch bij Bayern Munchen’

Slecht nieuws lonkt voor Ryan Gravenberch. De middenvelder van Bayern Munchen komt nu al amper aan spelen toe, en het lijkt er volgend seizoen niet beter op te gaan worden.

Volgens Bild is de Duitse topclub er namelijk in geslaagd om Konrad Laimer vast te leggen. De huidige speler van RB Leipzig staat al jarenlang hoog op de lijst, maar Bayern München slaagde er telkens niet in om hem los te weken. Aankomende zomer is hij transfervrij, waardoor de club hem op een relatief goedkope wijze kan overnemen.

Laimer gaat met zijn nieuwe werkgever naar verluidt een verbintenis aan voor vier seizoenen, waarmee Bayern München inzet op de lange termijn. Het is de bedoeling dat hij de concurrentiestrijd aangaat met Leon Goretzka. Aangezien de transfermarkt pas over anderhalve maand open is, lijkt de bekendmaking nog even op zich te laten wachten.

De komst van Laimer betekent slecht nieuws voor Gravenberch. De Nederlander hoopte dit voetbaljaar al op meer speelminuten, maar moest het voornamelijk doen met een plaats op de reservebank. Voor het nieuwe seizoen nemen zijn speelkansen opnieuw af. De 20-jarige Oranje-international ligt nog tot medio 2027 vast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *