Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Enorme domper voor NEC en Oussama Tannane

De kans is zeer waarschijnlijk dat NEC dit weekend in de Gelderse derby niet kan beschikken over haar sterspeler Oussama Tannane. Hij heeft namelijk nog veel last van een opgelopen hamstringblessure.

Er was goede hoop dat Tannane er tegen Vitesse weer bij zou zijn, maar trainer Rogier Meijer vreest dat dat niet gaat lukken. “Oussama traint nu nog apart. Het is kortdag voor zondag. We gaan morgen (zaterdag, red.) nog even kijken, maar mijn gevoel zegt dat het moeilijk wordt.”

En dat is een flinke opdoffer voor NEC en Tannane zelf, want in de vorige derby moest hij nog vroeg van het veld af met rood na een slaande beweging. De oud-Vitessenaar zal dus gebrand zijn geweest op revanche, maar kan die vrijwel zeker niet nemen zondag.

Het is geen enkelblessure. Als je met dit soort blessures teveel risico’s neemt, is het einde seizoen. Dat is niet wat we willen, dus we zullen een goede afweging moeten maken”, aldus Meijer tegenover ForzaNEC. Invallen wordt ook lastig. “Je gaat met zo’n blessure ook niet invallen, want dan is het qua warming-up helemaal moeilijk. De kans is, op dit moment, groter dat hij er niet bij is dan wel.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *