Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Ronald de Boer voelt serene rust bij Ajax

Volgens voormalig voetballer en huidig analist Ronald de Boer klopt er helemaal niets van de verhalen dat er onrust heerst in de jeugdopleiding van Ajax. Eerder deze week vertrok Saïd Ouaali als hoofd van die opleiding, maar volgens De Boer is er verder niets aan de hand.

Tijdens de uitzending van Ziggo Sport Voetbalcafé werd De Boer gevraagd naar de situatie bij Ajax. “Ik heb nog aan andere mensen gevraagd of zij iets wisten, maar die ook niet. De organisatie is er nog steeds heel goed, het is daar gewoon hartstikke rustig. Iedereen praat goed met elkaar en ook de onder- midden- en bovenbouw gaan heel goed met elkaar om. Ik heb niks geks gezien.”

Naast Ouaali kondigde eerder ook hoofdscout Henk Veldmate zijn vertrek aan het eind van dit seizoen bij Ajax aan. Daarnaast is er de aanstelling van Sven Mislintat en de onzekerheid rond John Heitinga die de nodige verschuivingen met zich meebrengen binnen de top van Ajax. De Boer gelooft overigens wel dat Heitinga een grote kans heeft om trainer van Ajax te blijven. “Hij heeft het DNA van de club en kent de jeugd door en door.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *