Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Krijg de hik zeg, zij kunnen eigenlijk echt goed voetballen’

Feyenoord wist midweeks de heenwedstrijd tegen AS Roma met 1-0 te winnen. Een geweldig resultaat maar clubicoon Willem van Hanegem is er toch nog niet gerust op. “Ik ben echt bang. Dat ben ik nooit in mijn leven, maar ik bang voor de uitwedstrijd volgende week”, zegt Van Hanegem in de Willem & Wessel-podcast van het Algemeen Dagblad.

“Ik denk: krijg de hik zeg, zij kunnen eigenlijk echt goed voetballen.” De ras-Feyenoorder constateert dat Feyenoord niet in het spel voorkwam, wanneer Roma probeerde te voetballen. “Omdat Feyenoord zich niet aanpaste.”

“Je hebt eigenlijk gespeeld met een aantal spelers die in slaap gevallen was. Die buitenspelers waren echt verschrikkelijk”, doelt hij op Alireza Jahanbakhsh en Oussama Idrissi. Van Hanegem benadrukt dat hij het spel van Feyenoord ‘niet goed’ vond. “Als je kijkt naar de tweede helft, dan heb ik er een hard hoofd in”, zegt hij. “Iedereen vindt hun trainer (José Mourinho, red.) zo verschrikkelijk, maar ik zag gisteren een goede ploeg met geweldige spelers die wilden voetballen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *