Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Fred Grim aast op terugkeer in de Eredivisie

Fred Grim hoopt op een terugkeer in het Nederlandse betaalde voetbal. Momenteel is de oefenmeester clubloos na zijn ontslag vorig jaar bij Willem II. Hij staat ook open voor een buitenlands avontuur.

De oefenmeester vertelt in gesprek met Voetbal International dat hij het prettig vond om even afstand te nemen, maar zegt nu wel weer aan de slag te willen gaan. “Ik sta iedere dag wel op met het idee dat ik weer graag aan de slag wil. Ik word er nu wel een beetje onrustig van.”

Grim bevestigt tegenover het weekblad dat hij al meerdere gesprekken heef gevoerd, maar dat de juiste uitdaging er nog niet tussen zat. “Bij Willem II is in het in de laatste serie niet gegaan zoals ik wil. Daarom wil ik het heel graag weer in Nederland laten zien, maar een club in het buitenland zou ook prima zijn.”

Grim was eerder ook werkzaam als hoofdtrainer van RKC Waalwijk en Almere City, maar bekleedde ook trainersfuncties bij Ajax, Sparta en het Nederlands elftal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *