Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zerrouki-transfer naar Feyenoord uiterst onzeker’

Ramiz Zerrouki wordt al twee transferperiodes in verband gebracht met Feyenoord maar telkens kwam het niet tot een akkoord met zijn werkgever FC Twente. De verwachting is dat ze komende zomer weer een poging voor hem zullen wagen maar analist Kenneth Perez ziet een overgang niet van de grond komen.

Volgens Perez heeft dat ook te maken moet de toekomst van Arne Slot. Het is nog niet bekend of de oefenmeester komend seizoen nog actief is in De Kuip, want volgens de voetbalanalist zal dat invloed hebben of Zerrouki nog naar Feyenoord komt. Slot wordt nadrukkelijk in verband gebracht met een vertrek naar de Premier League.

“Wil Zerrouki ook onder je weet niet welke trainer uitkomen? Feyenoord is vooral door Slot wel heel goed geworden. Je moet maar afwachten wie er dan komt”, stelt Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat. “Feyenoord heeft laten zien dat als ze geen goede trainer hebben, ze op een ander niveau spelen. En is dat dan een verbetering?”

Komende zomer lijkt Twente in ieder geval wel mee te willen werken aan een transfer van Zerrouki, wat ook technisch directeur Jan Streuer bevestigde tegenover ESPN. “De speler gaat weg en moet ook weg. Dat is gewoon voor iedereen het beste. De speler wil een volgende stap maken en er zijn ook mogelijkheden, want er is veel interesse.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *