Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Geen verwachting voor PSV – Ajax: ‘Klopt bij beide ploegen niets van’

Analist en voormalig voetballer Kenneth Perez heeft weinig verwachtingen van de topper tussen PSV en Ajax van aankomende zondag. Hij stelt namelijk dat er bij beide ploegen namelijk heel veel dingen niet kloppen.

“Geen van beide teams gaat daar met heel veel vertrouwen heen denk ik”, begint Perez bij het ESPN-programma Voetbalpraat. “De lamme tegen de blinde is misschien net wat te veel gezegd. Het zijn wel onze nummer twee en drie van Nederland die simpelweg wedstrijden winnen omdat ze betere spelers hebben dan de tegenstander. Bij allebei de teams klopt het niet, dat is wel duidelijk.”

Perez vindt het bij de Eindhovenaren kwalitatief nog wat minder dan in Amsterdam. “Als je die laatst tegen Excelsior zag, dat was echt niet om aan te gluren. Dat trage opbouwen is echt gewoon niet om aan te zien zeg. Bij Ajax is tegenwoordig de eerste grote kans traditioneel voor de tegenpartij. Ook tegen FC Emmen was dat zo. Zelfs tegen dit soort teams kan het alle kanten op.”

Het treffen tussen Ajax en PSV is vooral cruciaal voor de tweede plaats. Beide teams staan op 62 punten, waarbij de ploeg van John Heitinga het betere doelsaldo heeft. Het gat van acht punten naar koploper lijkt onoverbrugbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *