Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Patrick van Aanholt haalt uit naar Danny Blind

Patrick van Aanholt voelt zich weer helemaal op zijn plek bij PSV. De vleugelback hoopt nog altijd in aanmerking te komen voor het Nederlandse elftal en is content met de huidige bondscoach Ronald Koeman. Over zijn voorgangers is hij iets minder te spreken.

In gesprek met Voetbal International vertelt Van Aanholt nog op een oproep te hopen. “Het is mooi als ik erbij zit, maar als dat niet zo is, lig ik er niet wakker van. Het is in elk geval geen pijnpunt meer.” Van Aanholt baalt wel van hoe het na het vorige EK is verlopen. “Na het EK ging ik naar Galatasaray. Ik speelde alles, maar van de nieuwe bondscoaches (Louis van Gaal en Danny Blind, red.) heb ik nooit iets gehoord.”

Van Aanholt vreesde al dat hij niet meer in beeld zou komen bij het tweetal. “Ik zei al tegen mijn vrouw dat ik door hen niet opgeroepen zou worden. Dat was ook zo. Ik heb het gevoel dat Danny Blind me totaal niet mag. Als Van Gaal me had gebeld en me had gezegd dat ik niet in zijn plannen voor zou komen, dan had ik hem gerespecteerd. Nu niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *