Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Alireza Jahanbakhsh wil deze zomer vertrekken bij Feyenoord’

Alireza Jahanbakhsh lijkt bezig te zijn aan zijn laatste seizoen bij Feyenoord. De aanvaller heeft namelijk aangegeven klaar te zijn voor een stap naar een hogere competitie dan de Eredivisie. Hij speelde al eerder in de Premier League voor Brighton.

The Seagulls betaalden negentien miljoen euro, maar een succes werd de aanvaller niet in Engeland. Feyenoord nam de aanvaller drie jaar later voor slechts één miljoen euro over en legde Jahanbakhsh tot medio 2024 vast. De aanvaller kreeg afgelopen transferperiode meerdere opties uit het buitenland, maar besloot toch om Feyenoord trouw te blijven en vol voor de landstitel te gaan: “Ik had in januari enkele goede aanbiedingen van clubs, maar ik wilde bij Feyenoord blijven.”

Jahanbakhsh wil zijn periode bij Feyenoord afsluiten met een prijs en overweegt komende zomer een vertrek: “Honderd procent. Dat is eigenlijk ook de reden waarom ik naar Feyenoord ben gekomen. Ik wilde mijn vorm hervinden om vervolgens nog één grote stap te kunnen zetten. Ik weet zeker dat ik het in mij heb om te slagen op een hoger niveau.” Afgelopen winter werd Jahanbakhsh in verband gebracht met onder meer Besiktas en Panathinaikos, maar besloot Feyenoord trouw te blijven.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *