Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Noussair Mazraoui kan overstappen naar FC Barcelona’

Afgelopen zomer verliet Noussair Mazraoui voor Bayern Munchen. Maar een succes is het niet te noemen. De vleugelverdediger moet het daar doen met een reserverol en is erg ontevreden over zijn situatie. FC Barcelona zou bereid zijn om hem in de zomer over te nemen van ‘FC Hollywood’.

In gesprek met Abendzeitung legt de vleugelverdediger uit wat hem stoort: “Ik was een basisspeler voor het WK. Nu ben ik topfit en krijg ik niet eens speeltijd meer.” De komst van Thomas Tuchel als vervanger van Julian Nagelsmann is tot op heden slecht uitgepakt voor Mazraoui: “Ik ben niet eens tweede of derde keuze. Het is nog vroeg om over mijn perspectief bij de club te praten. Alleen kan ik nu wel zeggen dat het nu gewoon niet goed is.”

De Spaanse sportkrant schrijft dat de situatie ‘gecompliceerd’ is en dat Mazraoui heel graag naar Barcelona zou willen verhuizen. In Catalonië is men de opties aan het analyseren om een back te halen die niet al te veel geld hoeft te kosten. Men onderzoekt in het Spotify Camp Nou de mogelijkheden om de Marokkaans international (twintig interlands) op huurbasis over te nemen van de Duitse topclub. Ook de komst van César Azpilicueta wordt overwogen. De 33-jarige Spanjaard hoeft niet meer altijd te rekenen op een basisplaats bij Chelsea, waar hij nog tot de zomer van 2024 vastligt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *