Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Luka Modric kan Real Madrid na elf jaar verlaten’

Luka Modric kan Real Madrid deze zomer gaan verlaten voor een lucratief avontuur in Saudi-Arabie. Hier maakt het Spaanse medium AS melding van.

Hij maakt er geen geheim van graag bij Real te blijven, maar zijn aflopende verbintenis is nog niet verlengd. Sterker nog: beide partijen zijn nog niet met elkaar om tafel gegaan. Als de middenvelder ingaat op het bod uit het Midden-Oosten, kan hij zijn salaris verdubbelen. De Saudische club, die niet genoemd wordt, schotelt Modric bedrag van vijftig miljoen euro voor twee jaar voor.

Real is naar verluidt al op de hoogte van het bod. De Koninklijke zou zich geen zorgen maken om het exorbitante aanbod en rekent erop dat Modric ook volgend seizoen in de Spaanse hoofdstad speelt. De prioriteit van Real ligt op het aantrekken van Jude Bellingham, klinkt het. Het is niet bekend wanneer de Madrilenen voornemens zijn om de gesprekken met Modric te starten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *