Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Danny Hoesen (32) stopt per direct met voetballen

Danny Hoesen heeft per direct een punt gezet achter zijn voetballoopbaan. Hij vertrekt per direct bij FC Emmen en zal niet meer aan een andere profclub beginnen. De aanvaller speelde pas sinds februari voor de club.

De laagvlieger heeft geprobeerd om hem wedstrijdfit te krijgen, maar dat is niet gelukt. Volgens de Drentse club ‘is zelfs gebleken dat Danny een dusdanige heupblessure heeft dat hij heeft moeten besluiten een definitief punt achter zijn carrière te zetten’.

Hoesen, die nog wel vier duels voor FC Emmen speelde, vertelt op de clubwebsite: “Ik ben naar FC Emmen gekomen om de club dit seizoen te helpen in de strijd om handhaving. Na mijn tijd in Amerika wilde ik terugkeren in Nederland en nog jaren voetballen. Dat ik nu moet stoppen met voetbal komt voor mij persoonlijk dan ook heel hard aan. Mijn lichaam zegt ‘stop’ maar mijn hart wil door. Helaas zit er niets anders op dan te stoppen als voetballer.”

In Nederland kwam Hoesen uit voor Fortuna Sittard, Ajax, FC Groningen en dus FC Emmen. Verder kwam hij in het buitenland uit voor Fulham, HJK Helsinki, PAOK Saloniki, San Jose Earthquakes en Austin FC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *