Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Zomertransfer lonkt voor Dusan Tadic’

De kans bestaat dat Dusan Tadic bezig is aan zijn laatste maanden als speler van Ajax. Hij kan namelijk niet met zekerheid zeggen na de zomer nog actief te zijn bij de Amsterdammers.

Tadic vertelt in gesprek met de NOS dat hij baalt van een langdurig ‘gebrek aan visie’ bij Ajax. “Ik ben hier gekomen om bekers te winnen. We hebben echt een goed plan en een sterk Ajax nodig. Het project moet kloppen. Fysiek voel ik me heel goed. Dat is het belangrijkste.”

Tadic ligt nog tot medio 2024 vast in Amsterdam, maar sluit niet uit dat hij zijn contract niet uit zal dienen. “Ik zal altijd spelen om mijn team te helpen. En daarna zullen we zien wat er gaat gebeuren. Voetbal is onvoorspelbaar, je weet het nooit.”

Zelf kent de linkspoot ook een minder seizoen. “Er was niet alleen veel veranderd bij de club, maar ik wisselde zelf ook vaak van positie. We hadden geen automatisme in ons spel. De laatste maanden is dat al veel beter. Ik speel nu het grootste gedeelte op een vaste positie (spits red.). En natuurlijk zijn mijn statistieken altijd goed.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *