Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Twente wil twee spelers uit de Eredivisie ophalen’

FC Twente wil zich deze zomer gaan versterken met een aantal transfervrije buitenkansjes. Hier maakt clubwatcher Leon ten Voorde van Tubantia melding van.

In de podcast De Ballen Verstand vertelt Ten Voorde: “Er gaan nu allerlei namen rond. Joseph Oosting komt, dus wordt Mats Seuntjens genoemd. Jan Streuer deed het bij Goedemorgen Eredivisie heel slim door te zeggen dat hij natuurlijk op de lijst staat.” Seuntjens maakt de laatste weken het mooie weer onder Oosting bij RKC, waar zijn contract afloopt.

Een andere Eredivisie-speler met een aflopend contract die op de radar staat bij Twente is Souffian El Karouani. De Marokkaan heeft al bekendgemaakt dat hij niet gaat verlengen in Nijmegen en zou bij Twente mogelijk Gijs Smal, die gewild is door buitenlandse clubs, op kunnen gaan volgen.

“Volgens mij hebben ze al met hem gesproken”, meldt Ten Voorde. “Tuurlijk staat hij op een lijst, maar het is nog te vroeg om daar al wat concreet over te vertellen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *