Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Binnenlandse transfer voor NEC-verdediger Souffian El Karouani

Souffian El Karouani stapt deze zomer transfervrij over van NEC naar FC Utrecht. Hier maakt De Telegraaf melding van. Hij zou gisteren zijn gesignaleerd in het stadion van zijn nieuwe club.

Door het vertrek van Djevencio van der Kust, de verhuur van Arthur Zagre en de fysieke problemen van zowel Django Warmerdam als de van Feyenoord gehuurde Ramon Hendriks kan Utrecht wel versterking gebruiken op de linksbackpositie. In de afgelopen wedstrijden werd die positie meestal ingevuld door routiniers Nick Viergever of Mark van der Maarel.

De 22-jarige El Karouani debuteerde in augustus 2019 voor NEC in de Keuken Kampioen Divisie. Na twee seizoenen op het tweede niveau promoveerde hij in 2021 samen met NEC naar de Eredivisie. In totaal speelde El Karouani al 40 wedstrijden in de KKD en 59 in de Eredivisie. Hij mocht in 2021 meedoen aan drie WK-kwalificatiewedstrijden met Marokko, maar behoorde niet tot de WK-selectie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *