Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

‘Er zijn weinig buitenspelers in Nederland met zijn kwaliteiten’

Voormalig voetballer en huidig analist Karim El Ahmadi heeft een hoge pet op van MVV-flitser Ruben van Bommel. Hij is dit seizoen al goed voor dertien doelpunten en drie assists in de KKD. Volgens De Telegraaf azen legio clubs op hem.

“Ik zou het hem wel aanraden”, vertelt El Ahmadi bij Voetbalpraat over een stap naar een club als FC Twente. “Ik heb hem niet wekelijks gevolgd, maar heb wel wat beelden gezien. Wat me opvalt, is dat hij een neusje voor de goal heeft. Je hebt ook buitenspelers die aan de buitenkant blijven en acties maken.”

“Wat ik aan hem ook mooi vind: als hij afwerkt, kijkt hij ook altijd naar de keeper”, merkt El Ahmadi op. “Aan middenvelders kun je ook zien dat ze een goede speler kunnen worden doordat ze om zich heen kijken. Dat zie ik bij hem terug.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *