Voetbalvisie

Voetbalnieuws uit binnen en buitenland

Gareth Bale heeft slecht nieuws voor Wrexham

Gareth Bale is niet van plan om terug te keren in het profvoetbal. Wrexham wilde hem graag voor een seizoen gaan vastleggen. “Ik heb het prima naar mijn zin nu”, zei hij. “Ik kan eindelijk veel tijd aan mijn gezin besteden en sta veel op de golfbaan. Ik vind het goed zo.”Bale nam begin dit jaar afscheid als profvoetballer.

Hij feliciteerde onlangs Wrexham nadat de club was gepromoveerd naar League Two. Clubeigenaren en filmsterren Rob McElhenney en Ryan Reynolds probeerden de aanvaller vervolgens te verleiden tot een terugkeer.

“Zullen we een partijtje golf spelen”, schreef McElhenney op social media. “Dan zal ik absoluut niet vier uur lang proberen om je te overtuigen om terug te keren voor nog een laatste, magisch seizoen.” De reactie van Bale: “Ik ga niet voor Wrexham spelen, maar een partijtje golf sla ik niet af.”

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *